Strandparken Al Mamzar i Dubai

Idag åkte jag till strandparken Al Mamzar beachpark. Hade läst om den på nätet och det såg riktigt fint ut! Bäst är att det är hajnät runt stränderna här.

image

Det är en konstgjord halvö och allt är byggt- stränder, vågbrytare, gräsmattor, lekparker och träddungar. Det finns trampbilar, spelhall och pingisbord massa annat. Ta annars med boll eller badmintingrejer eller andra aktivitetsgrejer B-)

image

image

image

image

Idag var det familjefredag 🙂 så efter bönen slutar vid två så kom det många familjer.

Det kostar 5 dirham och gå in och på stranden betalade jag 15 dh flr en solstol ich 10 dh för ett parasoll. Hade jag tagit med eller köpt en strandmatta hade jag kunnat sitta i en palmskugga.

Det finns ombytesrum, wc (kvinnor i det vänstra huset), men ta med toapapper, och kiosker samt strandduschar med jämna mellanrum. Det finns två stora strander och en liten. Från entren gick jag vänster, inte till första lilla stranden utan till nästa. Vackert!

Enda nackdelen – inga snäckor och dålig mat på matstället!

image

image

image

Bland träden var det senare fullt av familjer som tom tagit tält med sig och hade picknick och grillade!

image

Jag tog en sista vända ner till stranden innan jag tog en taxi hem.

image

image

Det var en bra dag! Sen tog jag en taxi hem – ett äventyr då han inte hittade. Snälla ta en taxi med en man med beige skjorta och slips. Jag valde fel!

Kram

2 tankar kring ”Strandparken Al Mamzar i Dubai

  1. barbro

    Hej Linda!
    Det är så spännande att kunna se var du ibland är någonstans, på stranden eller på bröllop. Det ser så enormt ut allting. Vi längtar tills du kan berätta allt du varit med om 🙂 Ses snart
    Kram mamma

    Svara
    1. Linda

      Det är enortmt stort. Jag fattar inte hur alla hittar! Gorm säger att det är lätt och välskyltat och det är väl tur att husen har så olika design! Jag berättar allt när jag kommer hem 🙂 Kramisar

Kommentera