Åter till Arambol 

Det var nog sex år sedan jag var här och det kändes lite som om jag aldrig varit här tidigare. Resan med Finnair över Helsinki gick jättebra. Lite små stolar men jag klararde det. Jag valde ”asian vegetarian” och det var supergod mat. 

Arlanda.

Blev hämtad av Babu. Han har egen taxifirma i Arambol och han är född där. Det tar ca 1.45 h till Arambol och det sjunker sakta in att jag är här. Det känns helt overkligt! Vi stannade och tankade och för att hämta ut pengar. 

Titta på bensinpumpen!

Taxiresan går via staden Mapusa över min favoritåker var härlig. Allt doftar annorlunda och jorden är röd där ytan är öppen. Åkern är på båda sidorna av vägen, som bara är som en smal väg tvärs över.

Det är så vackert!

Jag har ett gammalt foto härifrån också. Ska försöka hitta det. 

Alla kör lite på känn och det är oftast bra, för det är omgivningen mer än regler som gäller och det kan alltid finnas en grop i vägen att hamna i! Känns som organisk trafik. 

Jag har varit i Arambol tre gånger tidigare. Två gånger med Allan och en gång själv, fast den här gången bor jag på ett nytt ställe i en sorts hydda. Det finns en säng, en dusch med toa, två stolar och ett bord samt mängder med mygg 🙂 

Har hunnit bada, äta, shoppa nödvändigheter och ta ut pengar två gånger men det var superlång kö för pengarna i bankomaterna är slut på månsag morgon som på eftermiddagen köar alla för att få tag på cash – ”cash is king” här 🙂

Allt är lite annorlunda men det är okej. Det är mycket mer folk här och mer ställen.

Hydan känns i allafall mysig och det är lite som att sova i vikingahusen på Björkö, fast under ett myggnät. 

Idag på morgon har vi varit på yoga hos Balu. Det är ashtangayoga men sedan ska jag gå på hatha yoga och prova några olika stället. Jag har ju slutat med ashtanga yoga men jag tycker så mycket om Balu. Igår var vi och åt på ett ställe som heter Magic garden igår och där har de Hatha flow på onsdag, så det tänkte jag pröva. 
Måste byta sd-kort för det här är fullt nu. Fortsätter senare 🙂 Nu är vi och badar på The Lazy Dog i Mandrem.

Kram

Kommentera