Fibromyalgibekämpning – nytt försök

Okej, det har varit riktigt jobbigt ett tag nu. Jag får problem att gå under dagen och jag kan inte sova så bra, då det värker. Men eftersom jag är jag och jag inte vill ge upp så gör jag ett nytt försök med en strikt diet. Förra gången var det LCHF men jag är vegetarian, så det gick inget vidare. Jag blev smal men grät efter pizza…

image

Hade jag en gud att tro på skulle jag be och offra till den nu. Kanske Egyptiska  Sekmet?

image

Eller Idun och be och få en tugga av ett av hennes äpplen? Ibland önskar jag verkligen att jag kunde vara troende att jag kunde vara mer än en person som bara pratar (/undervisar) om gudar och religion. Någon form av högre makt måste det väl finnas? Andligt? Hm.

Jag ger mig ikast med dieten ”mjölkfritt och glutenfritt”… Den har inget namn… Men jag tar bort det som underlättar inflammationer. Jag har trappat ned nu i en och en halv vecka och från och med nu blir det alltså mjölk- och glutenfritt.

Jag vet inte om jag klarar det, men jag måste försöka. Jag har ingen vidare diciplin när det gäller mat! Jag klarade LCHF i runt fem månader, men blev bara fettberoende istället. Det enda jag vet är att jag vill inte äta massor av mediciner som förstör min kropp och jag vill inte ha det så här 🙁

Hade jag inte dagar som idag med tre underbara klasser som är nyfikna på forntiden och som är med på mina övningar i skolprogrammen (som kan vara en och en halv timme, som idag med en åk 8 om källor, källkritik och historiebruk ) så skulle det inte vara lika lätt. Jag har ett fantastiskt jobb (oftast 😉 ) och jag vill inte vara utan det.

Kram

1 tanke kring ”Fibromyalgibekämpning – nytt försök

  1. barbro

    Du är jätteduktig som kämpar på fastän du har så ont. Du måste göra roliga saker oxå så du glömmer smärtan för ett tag, jag har läst att en del som har fibromyalgi mår bra av skoj.
    Kram mamma

    Svara

Kommentera