Gamla Stan i Sharm

Beställde resa med hotellets shuttlebus till Gamla stan 20.30 igårkväll. Det var bara jag som skulle åka så jag fick en taxi stället. 30 EGP fram och tillbaks och den hämtade mig kl.23.15. Det var toppen, istället för att förhamdla med taxichaufförer.

image

Handlade lite pärlor på Halal Stones. Kanske tar en vända till dit 🙂

image

Ny moské i turkisk stil ska bli klar om två år. Otroliga byggställningar!

image

Köpte några traditionella korgar och blev överröst av kommentarer att ”bara gamla människor och fattiga använder sådana”… ”Varför har du köpt den?”… ”Var köpte du den”… ”She loves Egypt!”… ”Are you Egyptian?”  :-)… Bara för en handgjord korg 🙂 30 EGP verksr vara rätt pris.

image

Fin kisse <3 Katterna är slanka och långa i kroppen med långa huvuden Ser väldigt Egyptiska ut 😉 dvs. som de antika skulpturerna. Kram

Kommentera