Semisnorkling på luftmadrass

Jag har varit ute några gånger varje dag. Det är magiskt och superläskigt på samma gång.

image

Har hittat en ”Blåprickig lagunrocka”  som bor i en på ett ställe här (Bild från nätet). Påväg tillbaka från den simmade det en precis under min madrass så jag for upp med huvudet! När jag stack ner huvudet igen simmade den ralt mot mig och jag blev livrädd. Önskar att jag vågat titta på den mer! De kommer in på grunt vatten vid 15.

Kram

2 tankar kring ”Semisnorkling på luftmadrass

 1. Birgitta

  Vad roligt att upptäcka din reseskildring! Talade med Allan i telefon i går kväll. Det låter härligt med simturerna och ridturerna! Ha det så bra och njut av allt ovanligt!
  Kram från Birgitta

  Svara
  1. Linda Inläggsförfattare

   Tack 🙂 Ja, det är härligt! Önskar bara att Allan och mamma var med mig. Inte toppen att resa själv. Red idag igen men internet har inte funkat förrän nu. Kram och hälsa Gunnar

Kommentera