Tankar efter en morgon med FB

En morgon tillbringad med FB och jag tänker att Sverige är ett konstigt land! Hela världen är påväg utför…

Vi behöver ta hand om tiggarna (jag kan använda EU migranter – jag vet och kan för lite – är de migranter? Vill de vara kvar här eller vill de jobba och sedan åka hem igen? Vill de helst ha hjälp i sitt hemland eller är de hemma nu?). Hur som helst behöver de hjälp som i Mariefred till att börja med.

Men vi behöver även öppna samhället om det fortfarande går, och hjälpa kvinnorna (och ungdomarna) i de förorter som inte kan leva som de vill!!! Vi har haft sådant fokus på att inte verka vara SD att vi inte märker vad som händer i landet. När en Husbykvinna skriver (modigt) och blir påhoppad för det hon skriver är något tokfel! Vem ska annars höja rösten? Vi måste börja våga prata utan att vara ”polititiskt korrekta”. Prata på riktigt.

Jag är inte religiös i en bokform. Jag är naturreligiös och naturen är också påväg utför. Jag är glad för FB, men samtidigt gör det mig oerhört deppig!

Jag ser en värld där människor leker medeltid (jag själv som viking en månad i sommar) och en annan värld där människor inte får vara de de är från nedtystanden till maskingevär!

image

Kram

Och dagen slutar med knivmotd på IKEA… Livet är skört och tillfälligt!

Kommentera