Om mig

Välkommen!

Jag heter Linda Wåhlander och här i bloggen skriver jag ned lite tankar kring livet, forntiden, forntida experimentellt hantverk, arkeologi, museipedagogik och yoga.

Vi bor på Helgö, ”Den heliga ön” – en underbar ö på Mälaröarna som har några av landets finaste fornlämningar från järnåldern. Här bor jag och min son i generationsboende tillsammans med min mamma Barbro och våra djur hönsen, chihuahuasarna Smulan och nya valpen Sally och katterna Morris, Iris, Clara och Ester.

Jag har fibromyalgi och det gör att jag inte kan jobba heltid året om. Att flytta till landet och leva ett lite enklare liv har gett mig möjlighet att starta eget företag inom arkeologi, museipedagogik, hantverk och design – www.forntida.se och nätbutiken www.myhoney.se. Jag jobbar annars framförallt på Historiska museet och emellanåt på Medelhavsmuseet samt som yogalärare.

Under hela mitt liv har jag tillverkat saker och är lite av en tusenkonstnär 🙂 Jag älskar att prova på saker och lära mig nytt! Jag brinner även för spådomar, mytologi och sagor – människans önskan att förklara vår värld, samtidigt som den föralltid förblir lite mystisk.

🙂

3 tankar kring ”Om mig

  1. Linda Inläggsförfattare

   Hej Maud,
   Vad roligt att du tycker det 🙂 Åh, det ska jag göra och läsa. Det är roligt att skriva och att det även kan vara till lite nytta ?
   Med vänlig hälsning, Linda

  2. Linda Inläggsförfattare

   Vilken fin verksamhet du har 🙂 Gillar lådorna och att man kan boka historiskt ätande! Impad av böckerna också! Med vänlig hälsning, Linda

Kommentera