Om mig

Välkommen!

Jag heter Linda Wåhlander och här i bloggen skriver jag ned lite tankar kring livet, forntiden, forntida experimentellt hantverk, arkeologi, museipedagogik och yoga.

Vi bor på Helgö, ”Den heliga ön” – en underbar ö på Mälaröarna som har några av landets finaste fornlämningar från järnåldern. Här bor jag och min son i generationsboende tillsammans med min mamma Barbro och våra höns, hundar och katter.

Att flytta till landet har gett mig möjlighet att starta eget företag inom arkeologi, museipedagogik, hantverk och design – www.forntida.se och nätbutiken www.myhoney.se. Jag jobbar annars framförallt på Historiska museet och emellanåt på Medelhavsmuseet samt som yogalärare.

Jag har ”alltid” tillverkat saker och är nog lite av en tusenkonstnär 🙂 Jag älskar att prova på saker och lära mig nytt! Jag brinner även för spådomar, mytologi och sagor – människans önskan att förklara vår värld, samtidigt som den föralltid förblir lite mystisk.

🙂

3 tankar kring ”Om mig

  1. Linda Inläggsförfattare

   Hej Maud,
   Vad roligt att du tycker det 🙂 Åh, det ska jag göra och läsa. Det är roligt att skriva och att det även kan vara till lite nytta ?
   Med vänlig hälsning, Linda

  2. Linda Inläggsförfattare

   Vilken fin verksamhet du har 🙂 Gillar lådorna och att man kan boka historiskt ätande! Impad av böckerna också! Med vänlig hälsning, Linda

Kommentera