6 tankar kring ”Kontakta mig

 1. syrena52

  hej! Läste gällande magmunsbråck..ja själv är jag 60+ har hypertyreos från början nu hypotyreos..tar levaxin tbl sen många år, har även haft tjocktarscancer+ cellgifter år-2012 och fibro diagnos -2013 nu var jag till halsläkare, som sa hade reflux magmunsbråck..är hes..svårt att äta vissa saker, rädd för att äta..får panik, om det fastnar..? inget roligt ha det så här..läste om dig..hur mår du själv nu med magmusnsbråcket, har du medicin för detta, eller blir det op?

  Svara
  1. Linda Inläggsförfattare

   Hej Syrena,

   Det låter som om det är akut för dig.

   Jag slutade med kaffe ich alkohol helt. Åt esomeprosol ett tag, men försäkte sluta ganska snabbt, när matstrupen läkte. Det är inflammationen i den aom hör att det inte går att svälja.

   Sov länge lite uppallad på kuddar för att inte få halsbränna i sömnen.

   Dricker vatten så fort jag könner lite halsbränna.

   Jag sköter mig inte alls med maten och äter för mycket godis. Blev som backlash efter ett tag. Som om jag vill äta allt jag inte ska. Men jag försöker undvika halsbrännan som skadar matstrupen och jag planerar för att äta bättre nu under semestern.

   Men medicinen esomeptozol var som sagt bra ett tag. Och under en tid åt jag den emellanåt när jag verkligen behövde. Har öven minskat väldigt på alvedonen mot fibromyalgi.

   Förstår att du får panik när du äter. Det är hemskt. Små saker bara far ned i fel strupe om det ens kommer ned.

   Jag ville inte operera mig.

   Berätta gärna hur det går.

 2. Birgitta Samuelsson

  Hej Linda! Förutom allt annat intressant som jag kan läsa om på din blogg, har jag nu sett bilder från er sejour på Gröna Lund och tyckte det var jätteroligt som Allans farmor att se sköna bilder på allsköns aktiviteter som han – och du – vågade er på. jag har aldrig vågat mig på såna läbbiga saker, farfar instämmer! Allan, vilken tuffing du är och din mamma också!!
  Kram från oss i Västerås, som håller på att bli stekta i värmen, 30 grader inne och ute.

  Svara
  1. Linda Inläggsförfattare

   Hej, hej! Ja, Allan är modig och sedan härligt orädd 🙂 Och jag var tvungen att vara lite modig… Men vi åkte inte Insane!!! Är glad att du gillar bloggen. Det är kul att du läser. Kram från Birka

 3. Jan Quarfordt

  Hej Linda.

  Jag är hönskompis med din mamma, det är hon som tipsat om”forntida”.
  Vill bara säga att jag är impad av vad jag ser och det gäller inte minst din höga ambitionsnivå.

  Kommer framtida arkeologer att höja på ögonbrynen när det hittar kvarlevor av höns o tupp i små små urnor av keramik. Vore kul i så fall.

  Vad bör jag stämpla in i leran på min egen urna för att glädja framtida arkeologer? Förutom personliga uppgifter, årtal etc

  bästa hälsningar
  Janne

  ps hälsa morsan

  Svara
  1. Linda Inläggsförfattare

   Hej Janne!

   Vad glad jag blir för dina ord! Det är också roligt tycker jag att mamma har hönsvänner 🙂 Jag tror det blir uppskattat att hitta små hönsgravar i framtiden! Och på din din urna kan det väl stå – Jag har levt bra och nu är jag död! eller något liknande eller om du har en fin tuppbild … och så är det människoben däri 😉

   Jag har hälsat och mamma hälsar tillbaka 🙂
   Ha det fint, Linda

   Jag

Kommentera