Ny kamera

Köpte en kamera igår – en Nikon d3100. Sitter och tittar på Youtube för att lära mig hur den funkar.

image

Köpte även en remoteavtryckare så jag ta kort själv på mig själv tex i vikingamiljöer till vykort och annat 🙂

Kameran kostade 1250 dirham och remoten 229 dh. Köpte även en liten fotoväska för 50 dh. Det är gånger 1.8 ungefär i svenska kronor. Det gick att pruta på kameran eftersom det inte är senaste modellen 🙂

Nu behöver jag bara en grej till plattan så ska leta upp en applestore.

Det blir en lugn innedag och jag tänkte sy lite också. Köpte tyger igåroch sytråden kostar bara en dirham ungefär 2 kr.

Kram

2 tankar kring ”Ny kamera

 1. barbro

  Tänk att du äntligen har kunnat köpa en ordentlig kamera. Det blir roligt med nya vykort, kanske till Birkamuseet. Passa nu på att ta fina bilder i Dubai. En nära snäckbild eller stenbild i sanden på stranden.
  Kram mamma

  Svara
  1. Linda Inläggsförfattare

   Ja, jag har inte vågat börja använda den ännu. Ska göra det imorgonkväll. Då ska vi till ett ställe som heter Global village. Kram

Kommentera