Impulsiv resa till Dubai och utflykt till Abu Dhabi

Egentligen skulle jag ha åkt till Goa i fem veckor, men det blev lite för länge att vara borta från min son så jag stannade hemma. En stor vikingamarkad i Dubai, som jag skulle åka till i april, blev framflyttad till november så istället har jag nu åkt till Dubai några dagar för att lära känna platsen och de som anordnar vikingamarknaden.

image

Jag blev hämtad på flygplatsen. Tanken är att jag ska upptäcka Dubai och gå på något möte här nere.
image

Det blev en förmiddag på stranden till att börja med.
image

På eftermiddagen åkte vi till Abu Dhabi för att tjejen jag bodde hade en dansshow där. Husen var otroliga. Jag hade en märklig dröm för ett tag sedan om hus som var som individer och såg väldigt annorlunda ut och så är det verkligen här!
image

image

Färgglad fontän som ändrade färg hela tiden.
image

Flera av husen hade ljusslingor och olika färgdekorationer.

image

image

Riktigt trött påvägen tillbaka 🙂 och halvsov i bilen. Behöver några fler dagar på stranden 🙂

Vi åkte till den stora moskén i Abu Dabi och jag återkommer med bilder därifrån för jag hade inte telefonen med mig in.
image

Kram

2 tankar kring ”Impulsiv resa till Dubai och utflykt till Abu Dhabi

  1. barbro

    Vad glad jag blev när jag såg att det kommit bilder från Dubai. Det ser enormt ut där, skulle inte våga köra bil, tur du blev hämtad vid flyget. Allan kollar när han kommer från skolan. Är det snäckor eller stenar som ligger på strandskynket, ser väldigt ljusa och rena ut.
    Kram mamma

    Svara

Kommentera