Pysselkonst

Ibland är ickekonst underbar – i alla fall när du har lite att göra… Varsågoda, jag presenterar Medelhavsmuseets konstgalleri 🙂

image

image

image

image

image

image

image

image

Dessa bilder representerar år av mitt arbete och många barns kreativitet och skapande!

20131215: För att förtydliga 🙂 så är det här plastdukarna som ligger på borden när barnen skapar på Medelhavsmuseet. Det finns allra oftast aldrig någonting kvar av mitt jobb… Barnen, och de vuxna som gör saker :-), tar ju med sig sina skapelser hem. Ibland fotograferar jag. Även guideturerna som jag gör, sagorna jag berättar eller programmen jag genomför går inte att ”se” – de lämnar möjligen, om ens det, tunna spår i personen som deltog och lyssnade. Deltagarna blir lite mer förtroliga med den antika världen – dess myter, sagor och föremål –  men det är inget jag kan ”visa upp” som mitt arbete 🙂 Mitt jobb är lite som drömmar.

Kram

4 tankar kring ”Pysselkonst

  1. barbro

    Jaha, alltså färg från flera månader tillbaka och en hel hoper med ungar som målat lite utanför :-)) Kanske man skulle kunna sätta upp någon av plastdukarna på en vägg i verkstan/pysselrummet. Väldigt inbjudande och dekorativt.
    Kram

    Svara

Kommentera