Tops! ”Anticipated needs”

Jag visste det redan men jag fick nu ännu en bekräftelse på att jag valt rätt ställe för att gå på yoga. Det fanns tops på hyllan i omklädningsrummet! Tops, som jag på tunnelbanan hit satt och funderade på att jag behövde! 

”Anticipated needs” <3 

Jag gick på morgonyoga och även fast att jag har ont i nedre delen av ryggen, så gick det bra. Måste ju gå. Tror att jag börjar lossa lite i ryggraden och då blir ryggen lite ”rädd”. Måste bara vara kärleksfull mot den 🙂 Mycket böja knäna och inte mycket prestige, även om jag inte helt kan släppa på den märker jag. Jag vill ”kunna” och det önskar jag att jag kunde släppa ?

Jag läser en yogabok och i den står det att jag ska känna smärtan. Asan, positionen, ”bör” vara stadig och bekväm, så jag siktade på det. 

Det var som upprepande sekvenser på passet och det var helt nytt och kul, och det gjorde att det gick att känna positionen flera gånger. Det låter som om det skulle bli repetetivt, men det blev det inte. 

Kram

Kommentera