”Målerimeditation”

Provar ny färg som jag köpte i Mapusa igår och en bok med färgat returpapper som jag köpte hos mannen jag kommer skicka hem saker ifrån. Ska nog köpa med mig några hem och ge bort och sälja. De är superfina! Finns med både färgat och vitt papper. Framsidan på boken är handmålad och de finns i olika storlekar. Mitt favoritfält igen <3 Fotade från bilfönstret på vägen till Mapusa. Vet inte ännu riktigt hur jag ska måla, men det är skönt att bara sitta här och prova mig fram. Palmer är så fint! Färgerna är skolfärger och 12 olika. Försöker använda dom lite som akvarellfärg. Väntar nu på att det ska torka, så jag kan byta färg. Är inte säker på att den är klar, men nu måste den torka ordentligt. Kram

2 tankar kring ””Målerimeditation”

 1. barbro

  Du kan verkligen måla ?
  Alla bilder du skickat är både helt underbara och lite mindre underbara.
  Det måste vara skönt med semester i värmen. Här har vi haft både 11 och 13 gr kallt på natten.
  Njut av värmen Kram

  Svara
  1. Linda Inläggsförfattare

   Tack mamma! Ska fortstätta lite på vattnet imorgon och lite highlights på palmerna 🙂 Ja, det är skönt i värmen. Var på roligt yogapass idag 🙂
   Kraaaaam

Kommentera