Varm men bra dag och kväll idag på Björkö

Idag var det fullt av barn som ville göra runamuletter 🙂 Det var fantastiskt väder och jag måste erkänna att jag gärna skulle tagit ett dopp mitt på dan 🙂

image

En söt familj som gjorde amuletter inne i Stugan. De kom tillbaka och gjorde presentamuletter också.

image

Besökarna får prova sängarna om de tar av sig skorna 😉 Även.Smulan älskar att gosa runt på min fäll.

image

Här är So och hennes mamma på besök igår. Hon är en mysig tjej som vill komma tillbaka till Sverige och gärna jobba på Björkö. Får se om hon gör det 🙂 Vi träffades på Historiska förra veckan.

image

Gräddade lite mer bröd till middag. Börjar få upp snitsen på hur jag ska ställa fram saker och röra mig i huset. Det är mörkt och det är bra att ha bestämda platser för saker och ting.

image

Det är mysigt om kvällarna med prat om allt möjligt. Jag vill gärna göra eget mjöd och det kan Erik och Eja. Det är härligt att detbär så många i kvarteret i år. Oftast har det varit bara jag på natten, som sovit i bagarstugan. Runt bordet sitter även Lena och hennes mamma och Celina och hennes kompis.

Ett märkligt möte idag var att man som bl.a. tillverkar knivar, och som jag hälsade på idag, kom in i Stugan på kvällen och berättade att han är ihop med min brors mamma. Min bror heter Pär.

Kram

2 tankar kring ”Varm men bra dag och kväll idag på Björkö

Kommentera