Semester på egen hand

Då har jag rest iväg igen. Den här gången helt själv och jag längtade hem redan innan jag åkt. Allan har skola och vill inte missa den. Jag önskar jag hade någon att resa med. Vet inte vad det är med mig för jag brukar älska att resa. Var som helst!

image

Arlanda – ruskigt väder och jag trodde inte det kunde bli bra. Var nervös för alla flygbyten eftersom det inte gick några direktflyg till Sharm el Sheikh.

Efter byte i Köpenhamn och Kairo var jag framme mitt i natten. Hade beställt taxi och den väntade på mig. Väskan hade jag kunnat checka in hela vägen och den kom också fram. Puh!

image

Utsikten som mötte mig på morgonen 🙂 Fick ett lite bättre rum än det jag bokat. Vet inte varför.

image

Åt frukost och sen till stranden. Jag vågar inte simma ut till revet utan madrass, så köpte en ny till resan. Den funkade fint. Har simglasögon och håller sen andan när jag tittar på fiskar och koraller. Det är fantastiskt vackert men jag är hela tiden lite orolig för hajar… Såg ingen haj idag, men småfiskarna var nyfikna och närgångna :-#

image

Trots blek och fet (jag jag behövr göra något åt det…) fick jag ett frieri redan första dagen. Man från Jordanien. Trodde han hörde till en familjen med barn, men jag hade fel…

image

Obligatorisk fotbild. Obs! Har sandaler när jag badar – tewa – eftersom jag tycker badskorma som man kan köpa här luktar illa (som olja) och är jobbiga. Allan och jag hade sådana första gången vi var här 2008.

Efter läsning, sömn och lite yoga på rummet satt jag på balkongen innan middagen.

image

image

En stark lampa lite längre bort gjorde att det blev vackra skuggmönster på väggen. Jag skulle gärna ha dem som tyg! Det känns lite bättre, men jag kommer känna mig ensam ett tag till tror jag.

image

Skuggselfie 🙂

Kram

2 tankar kring ”Semester på egen hand

  1. barbro segerlund

    Du är modig du som åker iväg själv, och som synes har det betalat sig. Härligt att vara på stranden vid havet i värmen. Här hemma är det rått och lite kyligt även om det inte är frysgrader ännu. Passa på att njuta av det vackra och varma. Kram mamma

    Svara
    1. Linda Inläggsförfattare

      Känner mig inte så modig. Tack mamma för att du tar hand om allt hemma. Ja, jag ska verkligen passa på att må bra nu när jag ändå är här! Kraaaam

Kommentera