Hönshuset i skymningen

image

Hönshuset ser så härligt ut i nysnön. Det har snöat i två dagar nu och jag är ganska dålig. Kan inte tänka ordentligt. Idag var jag ute när det var som ljusast. Ljusterapi. Det var vackert. Halkade på vägen, så fick gå på kanten och sen pulsa i snön. Morris följde med med hundarna – han såg ut som en tvättbjörn 🙂

image

Vi ska fika när mamma kommer in igen. Jag ska fortsätta sy till kommunen. Ska lämna första delen på måndag och jag har endel kvar att göra…

image

Iris i snön.

Kram

1 tanke kring ”Hönshuset i skymningen

  1. barbro

    Ja, visst ser det mysigt ut, det är en julstjärna som hänger i fönstret. Idag har jag städat ordentligt, inte bara vardagsstädningen jag gör varje dag. Dom är många nu, 23 st, så det blir lite att ta hand om på morgonen. Grannarna vill ha till att gödsla med, jag själv också. Blir bra till våren, då finns det så det räcker till alla som vill ha. Kram

    Svara

Kommentera