Godmorgon från Poros

image

Det kändes betydligt bättre på morgonen och inte lika ödsligt som när vi kom. Men nej, det här är inte turistort Nr 1 på Kefalonia 🙂 Vi hade inte så många valmöjligheter till sista minutenresa men när jag hittade Mr Maki i Poros så ville vi hit. Vi missade Apollos flygstolar men så hittade vi nog de sista stolarna på Airtours.

image

image

Ett tag tänkte vi Barcelona- med stad och strand – men det här blev som ett minibarcelona! Men här är det inte direkt trångt 🙂

Allan ville bo på ”all inclusive” med pool. Men samtidigt utan disco och fulla stränder. Vi kompromissade lite för jag ville resa lite mer fritt.

Kram

2 tankar kring ”Godmorgon från Poros

  1. barbro

    Ååh, det ser jättefint ut och jag ser några människor längst bort på bilden vid vattnet. Allan ville ju inte det skulle vara en massa människor så det här var väl jättebra. Blir det sedan en lite båtutflykt så blir det pricken över iet. 🙂 Kramis

    Svara
    1. Linda Inläggsförfattare

      🙂 jaa! Vi åker på båtutflykt imorgon till Ithaka och får tydligen ett badstopp på vägen. Jag har köpt badsandaler, för jag kunde knappt ta mig i och ur vattnet idag… Men det är väldigt fint vatten att bada i med temp som vanlig svensk sommar. Nu sova och sedan upp tidigt imorgon. Kram och krama ”katterna och hunden”!

Kommentera