Stockholmskväll #2

Det blev en till Stockholmskväll med en vikingavän igår. Vi köpte öl, cider, mat, choklad, chips och dipp och åt ute på vägen till Gröna lund 🙂

Stockholm med klippor och vatten är fint! 

Det är så mysigt på Grönan. Det har nog legat en helig lund här en gång i tiden! 

Det helt lagom med folk fast det var fredag. Ingen kötid längre än 10 minuter! 

Nu ser jag att skotten står på tavlan! Jag fick alltså två tior!!! ? Då vet jag var jag ska slå nästa gång ? 44 poäng! 

Vi åkte Twister som uppvärmning 🙂 Satan vad fort det gick! 🙂 minns inte att det gick så fort!

Tänk all ingenjörskonst med alla bultar och balkar!

Vi åt resten av vår matsäck på en bänk vid vattnet. Jag gilla allt med Grönan 🙂 Tänk vad de har skapat en fin lekoas mitt i stan. Jag har ju åkt hit nästan varje år sedan jag var barn och det måste ju vara ett enormt underhåll av en sådan här plats!

Stockholm är vackert! Men sen var lugnet slut, för vi hade bestämt oss för att åka Insane… Alltså Insane! 

Jag trodde jag skulle dö när vi åkte upp. Jag kände det som om jag var för tjock för att bli fastapännd ordentligt och att axelremmarna inte skulle hålla. Det var som att hänga i en ryggsäck! Det var nästan tur att jag inte kunde ha glasögonen på mig… Hjälp! Jag ville hoppa av när den åkte upp! Svart stup och sedan crazy! Mm. Jag skrek inte ens… 

Påvägen hem behövdes det lite mera öl! Vilken pärs…

Kram 

2 tankar kring ”Stockholmskväll #2

  1. barbro segerlund

    Jag vill också till Grönan men inte åka någonting, bara gå runt och njuta av stämningen.
    Kanske besöka Skansen också. Sommaren är ju inte slut ännu. Kram

    Svara

Kommentera