Morris, min knäkatt som bits

Har en så fin katt 🙂 men han bits. Han har gjort det sedan han var kattunge – rezan på vägen hem somnade han med täbderna runt mitt finger. Han var antagligen lite för liten när jag fick hem honom. Mjukaste bettet är att han håller munnen runt min hand. Värst är när han nästan attakerar. Jag börjar lära mig hur han ser ut innan, men det stämmer inte alltid. Han är samtidigt världens gulligaste <3 som pussas och gosar massor. image

Han håller i min arm. Sover i knät. Har provat alla möjliga knep för att han ska sluta, men jag måste nog acceptera honom som han är. Jag trodde inte jag kunde tycka om en katt som bits men det gör jag. Jag älskar honom 🙂 Har du några tips?
image

Kram

2 tankar kring ”Morris, min knäkatt som bits

  1. barbro

    Hej!
    Det som faktiskt är väldigt mysigt med honom oxå, är att han följer med på våra hundpromenader, hela vägen. Springer och hoppar runt både Smulan (chihuahua) och Qt (labbetik). Underbart att se hur bra dom trivs tillsammans.
    Kram

    Svara

Kommentera