Blåsig dag på stranden

image

Slappardag igår. Blåsigt på morgonen så gick sent ned till stranden.

image

Det blir så fina skuggor med flätade soltak 🙂 Önskar vi hade det hemma men det skulle nog regna bort på nolltid…

image

Om jag åker till Grekland igen vill jag nog vänta tills det är lite varmare ”under parasollet” men Allan tycker om temperaturen och blåsten.

image

På lunchen gick vi till Steki, ett ställe vi blivit rekomenderade av en av alla dem som kommit hit i 30 års tid! Fantastiskt god mat. Utsikten var inte heller fel. Här syns hela Poros turistområde 🙂 Det är fint här om än lite lite att göra. Perfekt om man inte vill göra något och det går ju att göra massor av utflykter!

image

Det slutade blåsa en stund och vi simmade med våra luftmadrasser och cyklop. Det är inte mycket att titta på i vattnet, inte direkt några fiskar eller så men det är sand med lite sten och bra sikt. Kastade lite boll, vilket funkade eftersom jag köpte badsandaler 🙂

Idag, fredag, är det sista hela dagen här och vi slappar nog idag med. Vi åker hem lördag em och jag längtar hem lite nu. Till mamma, Smulan, Morris, Iris och hönsen! Det känns bra att längta hem 🙂 Allan längtar också hem. Hoppas vi tar med oss lite värme tillbaka, men blåsten lämnar jag gärna kvar.

Kram

4 tankar kring ”Blåsig dag på stranden

 1. barbro

  Det är bra att resa bort så man får längta hem emellanåt. Ni har haft det bra mycket bättre än här hemma i regn. En dag har det varit varmt i veckan ni är borta. Det ser fantastiskt fint ut även om jag saknar någon bild på Allan. 🙂
  Kramis M

  Svara
  1. Linda Inläggsförfattare

   🙂 ja, och bättre än regn! Allan bestämmer vilka foton jag får lägga upp på honom 😉 Har tagit några fina på honom. Kraaam

 2. Hasse

  Ni har det mysigt där med bad och sol. Här regnar det just nu så ni får gärna ta med er både sol och värme.

  Svara
  1. Linda Inläggsförfattare

   Stackars er! Ja, jag hoppas verkligen vi gör det!!! På söndag blir det loppis 🙂 om det inte regnar… Hej så länge 🙂

Kommentera