Ibland blir inget som det ska…

Igår hade jag tackat ja till middag på båt och opera på Drottningholmsteatern. Borde inte ha tackat ja. Blir nervös av att träffa Mattias släkt. Tycker det är jobbigt att äta finmiddag och tycker varken om opera eller teater… Även om jag tycker om själva byggnaden.

image

Förra gången jag såg en opera där gick jag i första pausen. Den här gången fick jag ångest och började gråta innan pausen. Blev tvungen att gå ut.

image

Ångest.

image

Tog lite kort på vattnen i parken medan jag väntade på mamma. Har världens bästa mamma.

image

Svanar.

image

Oranget moln.

image

Svarta fåglar. Sothöns blev sorgens fåglar.

Kram

2 tankar kring ”Ibland blir inget som det ska…

 1. mamma

  Du tycker i alla fall om film, faktiskt så mycket att du läst filmvetenskap 🙂 Tur du kunde gå därifrån och inte hade så långt hem. Vackra dramatiska bilder blev det medan du väntade. Tänk att man kan tycka så mycket om en byggnad men oftast inte det som den är till för.
  Kram mamma

  Svara
  1. Linda Inläggsförfattare

   Ja, jag tycker om film 🙂 Det är väl okej att det blir tokigt ibland. Mattias var också gullig mot mig 🙂

Kommentera